Om os

DK Wine Import

Kvalitetsvine

Smag og behag er altid under indflydelse af individuelle ønsker og oplevelser. Hos DK Wine Import er vores fornemmeste opgave at finde de vine, som vores kunder kan lide. Tilført erfaring og viden om, hvornår en eksakt vin kommer bedst til udtryk, har vi de rette forudsætninger for at rådgive vores kunder.
DK Wine Import sælger kun kvalitetsvine, og du er dermed sikret, at vinen kommer fra det geografiske ophav, som er angivet på etiketten. Dette kvalitetsstempel betyder meget for os, og vi har gennem adskillige vinrejser, i såvel oversøiske og europæiske lande, hjembragt både gode smagsindtryk og forbindelser. Det betyder, at vi, gennem direkte salg fra vinerier, sikrer dig gode og konkurrencedygtige priser på vores vine.

Investeringsvine

I kraft af vores viden om vin og vores mangeårige og brede netværk med vinerier, vinsamlere og vinhandlere kan vi altid tilbyde et stort sortiment af investeringsvine – hovedsageligt fra Frankrig og Italien.
I løbet af de seneste år er det blevet meget populært at investere i vin.

Har du et specifikt ønske, står vi klar til at hjælpe dig og vender hurtigt tilbage med et godt tilbud. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for gode råd om investeringsvine eller alternative vine.

Godt købmandskab

En god vin koster det, den koster. Det sjove er at finde den til en bedre pris, og det sætter vi en stor ære i. Essensen af vores arbejde er aldrig at gå på kompromis med kvaliteten samt tilbyde vores kunder en god handel. Det kræver et godt kendskab til markedet at udvælge de rigtige vine til den rette pris. Hos DK Wine Import udnytter vi vores gode kendskab til fordel for vores kunder, så vi kan tilbyde kvalitetsvin til den bedste pris. Vores kunder er vigtige for os, og vi stræber altid efter at yde en høj kundeservice og tilbyder desuden altid gratis fragt i hele Danmark.

Vi sikrer dig konkurrencedygtige priser på vores kvalitetsvine, da vi selv hjemtager dem direkte fra producenten, så vi kan sælge vinene til dig uden det fordyrende mellemled.

 

Søren P. Ditlevsen

Har du et spørgsmål?

Du velkommen til at kontakte os hvis du spørgsmål eller fandt du ikke den vin du søgte efter. Vi vil efterfølgende forsøge at hjælpe dig med din forespørgsel.