Torbreck Old Vines GSM 2018 75 cl

kr. 139,00 - kr. 159,00

120 på lager

Køb 1 - 5  
kr. 159,00
Total:
kr. 159,00
Køb 6+ og spar 13%
kr. 159,00
kr. 139,00
Total:
x

Beskrivelse

Denne HELT fantastiske rødvin er lavet på druer fra op til 100 år gamle vinstokke. Det giver en utrolig flot dybde med karakter og en suveræn smag.

Torbreck Old Vines GSM er nærmest lidt af en kultvin fra det berømte Barossa Valley i Australien, som har fået masser af flotte anmeldelser gennem årene. Det er en super lækker og skøn rødvin fra det sydlige Australien på hele 15%. Vinen er lavet på et dejligt blend af Grenache, Shiraz og Mourvedré som er håndplukket på Torbrecks egne vinmarker i Barossa Valley nær Maramanga i Sydaustralien. Druerne vinificeres og fermenteres i 6-7 dage inden den lagres på franske egefade i hele 20 måneder til vinen opnår den helt optimale kombination af tekstur, smag og balance.

Vinen i glasset er super smuk og rubinrød med lilla tints. Smagsoplevelsen er intens, dyb og moden med aromatiske toner af sorte kirsebær, lavendel, lokale krydderier kombineret med herlige ristede noter, lakrids, saddellæder. Vinen er super rig på smag og power men med en silkeblød tekstur, samt en dejlig behagelig syre samt subtile tanniner. Denne rødvin er drikkerklar nu, men den kan sagtens modnes yderligere over de næste 4-5 år. Vinen står smukt til krydrede kødretter med vildt, bøffer, grillmad og et dejligt glas i godt selskab.

Information om vinen

Vintype: Rødvin

Du kunne også være interesseret i...