Beskrivelse
Denne storslåede ejendom er smukt beliggende mellem Soussans og Margaux på Médoc-halvøen og kan dateres tilbage til 1730. Siden 1972 er det Jean Sorge der har ejet den.
Som sin oldefar, bedstefar og far, fører Jean Sorge, og hans to døtre, Sylvie og Christelle, traditionerne videre med til stadighed at skabe større og større kvalitet til elskere af Margaux vin.
Jean Sorge ved, at for at fremstille en stor vin, er det nødvendigt med omhyggelig pleje af vinstokke og vinmarker. Vinstokkene beskæres efter den traditionelle ”dobbelt Guyot-metode” hvor to grene bindes vandret til en wire. Der plantes årligt nye vinstokke, der er omhyggelig udvalgt.
Druerne til Château Deyrem-Valentin håndplukkes og sorteres 2 gange inden vinificeringen, der foregår traditionelt med kølig maceration og temperaturkontrolleret gæring ved 28-30°C. Vinen klares med æggehvider.
Lækker rubinrød farve. Indbydende duft. Smagen er behagelig, rund og saftig med enestående hints af kakao. En virkelig lækker vin.
Serveres f.eks. til lammekølle, oksekød eller pasta med rørhatte. Den perfekte ledsager til et bredt udvalg af oste.
Ved køb af 12 flasker leveres i orig. trækasse.