Copain Tous Ensemble Pinot Noir 2017

Beskrivelse

Kendall-Jackson, der blev grundlagt i 1982, er historien om familie, kvalitet og ansvar. Da familien Jackson i 1974 købte en frugtplantage og i 1982 omdannede den til vingård, blev vindyrkning en tradition, som går i arv fra generation til generation. Kendall-Jacksons vinmarker ligger i Californiens kølige kystregioner, hvor de indtager toppen af bjerge, bjergsider, højderygge og bakkeskråninger. Kendall-Jackson sætter standarden for fortrinlighed og integritet i californisk familieejet vindyrkning. Hos Kendall-Jackson er man velsignet af mange generationer af vinentusiaster og begyndere, som alle i skøn forening arbejder hårdt på at producere homogene vine af meget høj kvalitet fra de bedste vinmarker. Fra disse højtbeliggende vinmarker, som i den grad er under havets indflydelse, producerer Kendall-Jackson druer med fyldig smag og unik karakter. Kendall-Jacksons vinmagere betragter sig selv mere som bønder end som vinmagere, og de arbejder utrætteligt på at passe godt på jorden og naturen, så den også er til glæde for fremtidige generationer. I dag er Kendall-Jackson kke bare en forretning, det er en familiearv. Familien ejer desuden flere vingårde i Californien, Oregon, Australien, Chile, Frankrig, Italien og Sydafrika. Jackson Wine Estates har blandt andet denne vin fra vingården Copain Wines i Californien.

Denne vin er produceret af 100% Pinor Noir-druer, der er dyrket på Sealift Vineyard, Seascape Vineyard, Carneros Hills West Vineyard og Cloud Landing Vineyard i Sonoma Coast i Californien, USA. Alle druerne er håndplukkede, og vinen har været lagret på franske egetræsfade i 10 måneder.

Det er en elegant vin med flot rød farve, delikat frugtduft med noter af granatæble, anis, jordbær og sort te, fyldig og utrolig intens frugtsmag i perfekt balance, god syre samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske og velafbalancerede rødvin er særdeles velegnet til enhver lejlighed og ethvert måltid på en hvilken som helst dag i ugen.

Den kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et fint henlægningspotentiale.

Kendall-Jackson kåret til ”American Winery of the Year” i Wine Enthusiast 2017

Pris pr. flaske
  • Kr.  250,00
    1-5 stk.
  • Kr.  149,95
    Spar: Kr.  100,05
    6 stk.
Pris pr. flaske
Kr.  250,00