Anwilka Stellenbosch 2014 75 cl

Beskrivelse

Anwilka startede som et joint venture mellem Bruno Prats (tidligere ejer af Ch. Cos-d’Estournel), Hubert de Boüard de Laforest (medejer af Ch. Angélus i Bordeaux) og Lowell Jooste (tidligere ejer af Klein Constantia Estate i Sydafrika). De tre partnere bestemte sig for at lave vin ud fra filosofien om ikke at spare på noget som helst vedrørende vinens kvalitet.
I maj 2012 blev Anwilka og Klein Constantia lagt sammen, men alle tre stiftere er stadig en del af foretagendet, og der er bestemt ikke ændret på filosofien om ikke at spare på noget som helst vedrørende vinens kvalitet.
Denne vin er produceret af druerne Syrah (52%), Cabernet Sauvignon (37%) og Petit Verdot (11), der er dyrket på Anwilkas vinmarker, som er beliggende 7 km fra havet i Helderberg i Stellenbosch, Sydafrika. Druerne er håndplukkede.
Vinen har været lagret på franske egetræsfade i 15 måneder.
Det er en pragtfuld vin med dyb rubinrød farve samt frisk og frugtig duft af røde bær, kirsebær og krydderier. Smagen er frisk og elegant med perfekt balance mellem frugt, syre og alkohol efterfulgt af en lang, ren og behagelig eftersmag.
Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til oksekød, vildt, smagfulde pasta- og grillretter samt diverse oste.
Den kan med velbehag drikkes nu, men har samtidig et særdeles godt henlægningspotentiale og vil udvikle sig til det bedre de næste mange år.
Type: Tør
Restsukker: Ca. 3 g/l
Skal drikkes: Nu - 2030

Pris pr. flaske
  • Kr.  250,00
    1-5 stk.
  • Kr.  179,00
    Spar: Kr.  71,00
    6 stk.
Pris pr. flaske
Kr.  250,00