Luis Alegre Pontac de Portiles 2011 75 cl

Beskrivelse

Vinmarken er beliggende i det karakteristiske ”Golden Mile”, som har alt, hvad der skal til for at producere en af de mest vigtige Rioja vine.

En naturlig gæring fra druerne, kalkstensjord (der giver finhed og elegance) samt små noter af jern beriger vinen med en imponerende kvalitet og struktur.

En beliggenhed (Laguardia) med en højde på 500 meter garanterer friskhed om natten i løbet af hele sommeren, hvilket giver en langsommere modning i august og september.

Druesorten er Tempranillo med en snert af Garnacha fra næsten 100 år gamle vinstokke (plantet i 1920).

Udvælgelsen foregår naturligvis drue for drue på sorteringsborde for at undgå den mindste afvigelse fra perfektion. Derefter begyndes en omhyggelig mikro-vinificering i 500 og 600 liters fade (Bocoyes) med grundig kontrol af udviklingen (temperaturer og omrøring med håndkraft uden brug af industrielle pumper).

Vinificeringen foregår over 20 måneder i franske fade, der er særligt udvalgt efter utallige tests. Efterfølgende hældes vinen på flaske, så den kan opnå en ren koncentration af aromaer og smage med en fuldendt sammensætning af alle komponenterne. Det giver vinen maksimal elegance.

Druesorter: 90% Tempranillo og 10% Garnacha

Leveres i flotte 1 stk's trækasser.

Pris pr. flaske
Kr.  595,00