Pommery Champagne Cuveé Louise 2004 75 cl

Beskrivelse

Champagnehuset Pommery er beliggende i hjertet af Champagne regionen i Frankrig. Pommery råder over ca. 296 hektar - det er den største vingård i Champagne regionen - og har ikke mindre end syv "Grand Cru" marker; Aÿ, Bouzy, Verzenay, Mailly-en-Champagne, Sillery, Avize og Cramant. På de første fem produceres Pinot Noir druer og på de to sidstnævnte produceres Chardonnay druer. Hos Pommery er man både traditionel og fremtids-minded. F.eks. er Pommery det første vinhus, der har opnået både ISO 9001 og ISO 14001 som garanti for kvaliteten af deres produktion og som et tegn på deres flotte intentioner om at bevare deres mest værdifulde arv: jorden. Naturlig elegance og en "nyd-livet" indstilling er kendetegnende for Champagne Pommery, hvis slogan lyder: "Almindelige dage kan også have ekstraordinære øjeblikke".

Denne Pommery Cuvée Louise, som så dagens lys for første gang i årgang 1979, er produceret af Chardonnay og Pinot Noir druer, der er dyrket på Grand Cru vinmarker i Champagne området i Frankrig.

Den er produceret af kældermester Thierry Gasco, der med stor tålmodighed og omhyggelighed har udvalgt de allerbedste druer til denne helt unikke årgangschampagne, der er indbegrebet af elegance, eksklusivitet, kompleksitet og helt ekstraordinær ønologisk know-how.

Det er en utrolig elegant champagne med fine bobler, flot klar farve, delikat duft samt frisk, fyldig og frugtig smag.

Den er særdeles velegnet som aperitif, men prøv den også til diverse fiske- og skaldyrsretter.

Guld ved Mundus Vini i Tyskland 

Pris pr. flaske
Kr.  895,00